Voor een marktconform salaris aan de slag als elektromonteur

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Salaris elektromonteur

In ons vacatureoverzicht vindt u allerlei informatie over de werkzaamheden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden van een elektromonteur. Bij Fontein Elektrotechniek in Leidschendam zijn we regelmatig op zoek naar elektromonteurs om ons team te versterken. Met onze jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties, heeft u volop de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen. Bent u benieuwd wat een elektromonteur bij ons verdient of wilt u meer informatie over wat een functie als elektromonteur bij ons bedrijf inhoudt? Bekijk dan snel ons vacatureoverzicht en ontvang informatie over de salaris van een elektromonteur.

Bekijk ons vacatureoverzicht voor inzicht in de werkzaamheden en het salaris van een elektromonteur

In ons vacatureaanbod openen wij regelmatig nieuwe vacatures voor een elektromonteur. Hier vindt u zelfs vacatures voor eerste monteurs. Als elektromonteur verdient u bij ons niet alleen een marktconform salaris, maar heeft u diverse doorgroeimogelijkheden. Als klein en hecht team staan we voor een nauwe samenwerking en helpen we u zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. De werkzaamheden als monteur bestaan voornamelijk uit het installeren van elektrotechnische installaties, het oplossen van storingen en onderhoudswerkzaamheden. Voor een uitdagende functie kunt u daarom uitstekend bij ons bedrijf terecht. Bekijk ons vacatureaanbod en lees meer over de werkzaamheden en wat een elektromonteur bij ons verdient.

Solliciteer direct voor een functie als elektromonteur

Bent u benieuwd naar wat een elektromonteur bij ons bedrijf in Leidschendam verdient? Of wilt u naast informatie over wat een monteur verdient meer weten over de arbeidsvoorwaarden of andere functie-eisen voor een elektromonteur? Bekijk dan ons vacatureoverzicht en wie weet vindt u wel een functie die perfect bij u past. Stuur uw cv en motivatie naar info@fonteinelektrotechniek.nl of bel voor meer informatie naar 071 580 33 24. Wij vertellen u graag meer over wat een elektromonteur verdient en wat de werkzaamheden zijn.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.