Een eerste monteur

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Eerste monteur

Zoekt u een vacature voor een uitdagende baan als eerste monteur in regio Den Haag? Bekijk dan eens het vacatureaanbod van ons bedrijf in Leidschendam, waar regelmatig een eerste monteur wordt gezocht. Fontein Elektrotechniek werkt met een klein en hecht team en biedt volop doorgroeimogelijkheden. Bij ons bedrijf bent u daarom verzekerd van een uitdagende baan en prettige samenwerking. Voor een vacature voor een functie als eerste monteur in regio Den Haag hoeft u simpelweg ons aanbod in de gaten te houden. Wie weet staat er binnenkort wel een vacature met de tekst: eerste monteur gezocht!

Bent u op zoek naar een geschikte vacature voor een functie als eerste monteur in regio Den Haag?

Als eerste monteur, die voor ons team wordt gezocht, bent u verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de installatie van diverse elektrotechnische installaties. Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van dergelijke systemen en staat bekend om haar klantgerichte en zorgvuldige aanpak. U installeert zelf de gewenste apparatuur, houdt de planning in de gaten en stuurt uw collega’s aan waar nodig. Eigen initiatief, uitgebreide technische kennis en een sterk probleemoplossend vermogen behoren daarom tot belangrijke functie-eisen voor een vacature als eerste monteur bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf in regio Den Haag.

Een eerste monteur gezocht voor ons kleine en hechte team

Op het moment dat er een eerste monteur voor ons team wordt gezocht, kijken we of uw profiel goed past bij ons gemoedelijke team. We houden van korte lijntjes en een intensieve samenwerking. In ons vacatureoverzicht leest u alles over onze functie-eisen, wat een monteur verdient en wat onze arbeidsvoorwaarden zijn. Om te bepalen of u goed bij ons bedrijf past, vragen we u een cv en motivatiebrief naar ons op te sturen, waarna we u wellicht uitnodigen voor een gesprek.

Bekijk ons vacatureaanbod en solliciteer direct op een vacature als eerste monteur in regio Den Haag

Wilt u aan de slag gaan bij ons bedrijf in Leidschendam als eerste monteur, die wordt gezocht voor deze vacature? Bekijk dan ons vacatureaanbod en lees meer over onze functies. Ziet u uw droombaan tussen dit overzicht staan? Reageer dan direct door een e-mail te sturen naar info@fonteinelektrotechniek.nl met uw motivatiebrief en cv. Heeft u nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071 580 33 24  of ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag!

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.