Wat verdient een monteur bij ons bedrijf?

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Wat verdient een monteur

Wilt u weten wat u verdient als een eerste monteur bij ons bedrijf in Leidschendam? Bent u benieuwd naar wat dit uitdagende beroep inhoudt of wilt u meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden? Al deze informatie, zoals het salaris van een eerste monteur, vindt u in ons vacatureoverzicht. Hier publiceren wij regelmatig nieuwe vacatures met een overzicht van onze werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden, zoals het salaris van een eerste monteur. Fontein Elektrotechniek is een absolute specialist in de installatie en het onderhoud van elektrotechnische systemen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring helpen we u zich volop te ontwikkelen in een uitdagende functie waarin iedere dag weer iets anders te bieden heeft.

Bekijk ons vacatureoverzicht voor informatie over wat u bij ons verdient als een eerste monteur

In ons vacatureoverzicht vindt u alle informatie over onze openstaande functies. Per vacature vindt u de desbetreffende functie-eisen, werkzaamheden en andere arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een marktconform salaris voor een eerste monteur en bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen ons kleine en hechte team. Afhankelijk van uw opleiding en werkervaring bepalen wij wat u bij ons bedrijf verdient als een eerste monteur.

De werkzaamheden, functie-eisen en het salaris van een eerste monteur

Als eerste monteur is iedere dag anders. Uw hoofdzaken zijn het installeren van elektrotechnische systemen, het vervangen van installaties en het oplossen van storingen. Daarnaast neemt u overige particuliere klussen aan voor installatiewerk en verzorgt u de administratie van uw werkzaamheden. Als eerste monteur verdient u een marktconform salaris binnen de elektrotechniek, wat ook afhangt van uw ervaring, en profiteert u van gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct!

Wilt u weten wat een eerste monteur bij ons verdient of wilt u meer informatie, naast het salaris, over de functies en arbeidsvoorwaarden van ons bedrijf in Leidschendam? Bekijk dan ons vacatureaanbod voor een overzicht van onze openstaande vacatures als elektromonteur of eerste monteur. Ziet u uw droombaan hier tussen staan? Dan stuurt u uw cv en motivatie naar info@fonteinelektrotechniek.nl. Heeft u vragen over de functie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071 580 33 24. Wij geven u graag meer informatie over wat een eerste monteur verdient.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.