Intercominstallaties

Home » Intercominstallaties

Intercominstallaties

Bent u op zoek naar een professionele installatie van een intercomsysteem? Bij Fontein Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige intercominstallaties. Vrijwel alle appartementencomplexen, maar ook vele kantoren en bedrijfspanden, zijn tegenwoordig voorzien van een intercominstallatie. Het biedt een veilige en efficiënte manier om te communiceren met bezoekers en om toegangscontrole te beheren.

Waarom kiezen voor Fontein Elektrotechniek?

Onze intercominstallaties bieden niet alleen een verhoogd niveau van beveiliging voor uw pand, maar ook een ongekend gemak. Met een scala aan functies, van audio- tot videoverbindingen, zorgen wij ervoor dat uw intercomsysteem perfect aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om een appartementencomplex, kantoor of bedrijfspand, een intercominstallatie van Fontein Elektrotechniek staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Binnentoestellen

Er zijn veel verschillende binnentoestellen. Zo heb je toestellen met alleen audio, met zwart-wit monitoren en met kleurenmonitoren. Daarnaast zijn er toestellen met een hoorn en ook toestellen zonder hoorn. Zelfs voor minder valide bieden wij oplossingen. Eigenlijk voor ieder wat wils! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Entreepanelen

Het belangrijkste van entreepanelen is dat deze goed functioneren. Daarbij is het noodzakelijk dat de namen van de bewoners (of bedrijven) te zien zijn. Er is een ruime keuze uit verschillende entreepanelen, of het paneel er mooi uit moet zijn of juist robuust, het kan allemaal.

Onderhoudsservice

Momenteel verzorgen wij het onderhoud van diverse appartementencomplexen, waarbij we een uitgebreide voorraad van de gangbaarste intercomtoestellen aanhouden. Dit stelt ons in staat om bij eventuele storingen onmiddellijk in actie te komen en deze snel en efficiënt op te lossen. 

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons direct

Direct offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.