Intercominstallaties

Home » Intercominstallaties

Vrijwel alle appartementencomplexen, maar ook een aantal kantoren en bedrijfspanden, zijn voorzien van een intercominstallatie. Indien er aangebeld wordt kunt u middels deze installatie communiceren met de persoon die voor de deur staat. Daarnaast kunt u deze persoon toegang tot het pand verlenen door middel van het ontgrendelen van de entree deur. De intercominstallatie zorgt eigenlijk voor een gecontroleerde toegang tot het pand. Doordat wij al meer dan 30 jaar werkzaam zijn in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties, kunt u wel stellen dat de ervaring aanwezig is.

Op dit moment hebben wij meerdere appartementencomplexen in onderhoud, waarbij we de meest voorkomende intercomtoestellen op voorraad hebben. Indien er een storing optreed, kunnen we dan ook direct optreden en de storing snel verhelpen.

Binnentoestellen

Er zijn veel verschillende binnentoestellen. Zo heb je toestellen met alleen audio, met zwart-wit monitoren en met kleurenmonitoren. Daarnaast zijn er toestellen met een hoorn en ook toestellen zonder hoorn. Zelfs voor minder valide bieden wij oplossingen. Eigenlijk voor ieder wat wils! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Entreepanelen

Het belangrijkste van entreepanelen is dat deze goed functioneren. Daarbij is het noodzakelijk dat de namen van de bewoners (of bedrijven) te zien zijn. Er is een ruime keuze uit verschillende entreepanelen, of het paneel er mooi uit moet zijn of juist robuust, het kan allemaal.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons direct

Direct offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.