Intercomsysteem appartementen

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Intercomsysteem-appartementen

Fontein Elektrotechniek biedt geavanceerde intercomsystemen aan voor appartementencomplexen in de regio. Met meer dan 30 jaar ervaring in het installeren, vervangen en onderhouden van intercominstallaties, garanderen wij een veilige en efficiënte toegangscontrole voor uw pand. Onze systemen stellen u in staat om te communiceren met bezoekers en hen toegang te verlenen zonder dat u de deur hoeft te openen. 

Vervanging van intercomsysteem appartement 

Is uw huidige intercomsysteem verouderd of functioneert het niet meer naar behoren? Fontein Elektrotechniek is gespecialiseerd in het vervangen van intercomsystemen in appartementen. Wij zorgen voor een naadloze overgang naar een moderner systeem dat beter aansluit bij uw behoeften voor veiligheid en gemak.  

Intercom met camera voor appartementen 

Verhoog de veiligheid van uw appartementencomplex met een intercomsysteem voorzien van een camera. Dit stelt bewoners in staat om niet alleen met bezoekers te spreken, maar hen ook te zien voordat de toegang wordt verleend. Onze intercomsystemen met camera bieden heldere beelden en zijn een essentiële toevoeging aan de beveiliging van uw pand. 

Onderhoud en service 

Fontein Elektrotechniek onderhoudt meerdere appartementencomplexen, waarbij we de meest voorkomende intercomtoestellen op voorraad hebben. Bij een storing kunnen wij direct ingrijpen en het probleem snel oplossen, waardoor de veiligheid en functionaliteit van uw intercomsysteem gewaarborgd blijven. 

Kies Fontein Elektrotechniek voor uw intercomsysteem 

Voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk intercomsysteem in uw appartementencomplex, kies voor de expertise van Fontein Elektrotechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en verbeter de veiligheid en toegankelijkheid van uw pand. 

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.