(LED) verlichting

Home » (LED) Verlichting

Als elektrotechnisch installatiebedrijf brengen we ook verlichtingsinstallaties aan in woningen, scholen, kantoren en bedrijfspanden. Verlichting is een bepalende factor binnen woningen en bedrijfspanden. Zo kan goede verlichting uw ruimte groter laten lijken of juist het extra beetje sfeer toevoegen. Het is zelfs bewezen dat witter licht de productiviteit op scholen, maar ook op de werkvloer kan bevorderen.

Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden waarbij rekening gehouden moet worden met de functionaliteit van de ruimte. Wij zullen u hierbij adviseren en het juiste aanbieden.

LED-verlichting

In vergelijking met de traditionele verlichting heeft LED- verlichting vele voordelen. LED-verlichting is uiterst efficiënt, duurzaam, milieuvriendelijk en van nature regelbaar, waardoor LED vrijwel overal toepasbaar is.

De voordelen van LED-verlichting op een rijtje:

• Het is energie zuinig
• Het is milieuvriendelijk
• LED’s zijn klein, waardoor er vele design mogelijkheden zijn
• Het heeft tegenwoordig een hoge lichtopbrengst
• De kleurtemperatuur is vergelijkbaar met traditionele verlichting, zelfs de warme tinten zijn mogelijk
• Het heeft een lange levensduur, waardoor ook minder onderhoud nodig is

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Neem contact met ons op

Begin met besparen!

Doordat LED-verlichting zeer energiezuinig is en een lange levensduur heeft, kunt u flink besparen. Zowel op uw energierekening, als op kosten voor onderhoud zult u opmerkelijk veel besparen. De investering kan in de meeste gevallen tussen de 1,5 tot 5 jaar terug verdiend worden.

Zelfs als u op dit moment geen budget heeft om een grote investering te doen bieden wij een oplossing. Namelijk het “Philips Lighting Capital”. Dit programma is speciaal ontworpen om te zorgen dat er vooraf geen hoge investeringen nodig zijn. De totale kosten van de verlichtingsapparatuur en de installatie daarvan worden samengevoegd en gespreid over een periode van 3 tot 5 jaar met een laag rentepercentage.
Toch bespaart u zelfs tijdens deze betalingsperiode geld op uw energierekening en is er minder onderhoud nodig dankzij de LED-verlichtingsoplossingen. Kortom: door betaling van een maandelijks tarief blijft uw budget beschikbaar voor andere doeleinden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden bij u te bespreken. Daarnaast kunnen we bij u komen opnemen om de mogelijkheden uit te werken in een vrijblijvende offerte. In deze offerte kunnen wij ook laten zien wanneer de investering ongeveer wordt terugverdient.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht