Automatische schuifdeuren

Home » Schuifdeuren

Bij Fontein Elektrotechniek weten we dat de toegang tot uw bedrijfspand een belangrijke eerste indruk maakt op klanten, bezoekers en medewerkers. De mogelijkheden zijn enorm groot. De automatische schuifdeuren beschikken namelijk over veelzijdige functies en aandrijfmogelijkheden. Zo maakt het brede assortiment een flexibele integratie van een automatische deur in ieder soort toegang mogelijk. De standaard doorgangsbreedte van de schuifdeuren variëren van 800 t/m 4000 mm. Als er andere wensen zijn kan er ook een schuifdeur op maat gemaakt worden. 

Gemak en toegankelijkheid

Onze automatische schuifdeuren zijn ontworpen om een optimale toegankelijkheid en gemak te bieden in diverse zakelijke omgevingen, van kantoren en winkelcentra tot zorginstellingen. Ze faciliteren een moeiteloze doorgang voor iedereen, inclusief mensen met beperkte mobiliteit, door automatisch te openen zonder fysieke aanraking. Dit is niet alleen handig wanneer men de handen vol heeft, maar bevordert ook de hygiëne binnen uw pand. 

Design en personalisatie

Wij bieden een breed scala aan personalisatieopties voor uw automatische schuifdeuren, waaronder verschillende soorten glas, kleuren en materialen. Dit stelt u in staat om de deuren perfect te laten aansluiten bij de architecturale stijl en het interieur van uw bedrijfsruimte. Onze deuren voldoen aan alle geldende voorschriften en normen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke omgeving.

Technologie en veiligheid

Onze automatische schuifdeuren zijn uitgerust met een geavanceerde sensortechnologie die zorgt voor een veilige en efficiënte werking. De deuren openen soepel en sluiten veilig, met speciale aandacht voor de veiligheid van de gebruikers. In geval van obstructie tijdens het sluiten, zullen de deuren automatisch heropenen om verwondingen te voorkomen. Bovendien zijn onze schuifdeuren ontworpen om te voldoen aan hoge veiligheidsnormen, waaronder rook- en brandwerend, waardoor ze ook als vluchtroutes kunnen dienen in noodsituaties. 

Flexibele bedieningsopties

Wij begrijpen dat verschillende zakelijke omgevingen verschillende behoeften hebben. Daarom bieden onze automatische schuifdeuren diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder bewegingssensoren, sleutels, schakelaars en persoonlijke handzenders. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en controle over de toegang tot uw pand. Bovendien kunnen onze deuren worden geïntegreerd met bestaande intercom-, toegangscontrole- en beveiligingssystemen voor een naadloze beveiligingsoplossing.

Deskundige installatie en service

Met meer dan drie decennia ervaring biedt Fontein Elektrotechniek deskundige installatie, onderhoud en service voor alle soorten automatische schuifdeuren. Wij zorgen ervoor dat uw deuroplossingen perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en bieden snelle en efficiënte service om ervoor te zorgen dat uw deuren optimaal functioneren. 

 

Is een automatische deur veilig?

De aandrijver is standaard al zeer veilig te noemen. Indien de deur tijdens het sluiten wordt tegengehouden, of u komt tussen de deur, dan zal deze vanzelf weer open gaan.
Als er hogere veiligheidseisen worden gesteld, dan is het ook mogelijk om extra beveiligingselementen toe te passen. Deze onopvallende ingebouwde beveiligingselementen bieden de hoogst mogelijke veiligheid voor de gebruiker. Deze zorgen ervoor dat de schuifdeur zal stoppen of zal terugschuiven als er iemand nog in de doorgang van de deur staat.
Verder zijn de schuifdeuren brand- en rookwerend en kunnen ze dienen als een vluchtweg, waardoor er een optimale veiligheid ontstaat in een noodsituatie.
De inbraakgevoeligheid van de deur zal niet afnemen als er een elektrische schuifdeuraandrijving wordt geplaatst. De schuifdeur kan goed vergrendeld worden.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)