Schuifdeuren

Home » Schuifdeuren

Een automatische schuifdeur zorgt voor gemak en comfort. Of u nu loopt met boodschappen, kinderen of bagage, de schuifdeur zal openen zonder de deur aan te raken. U kunt de deur openen voor bezoekers of de deur opent automatisch door middel van sensoren. Zo zorgen de uitgebreide keuze in functies en bedieningsmogelijkheden voor een optimale toegang in alle situaties.

Vooral personen met een handicap en rolstoelgebruikers waarderen de comfortabele doorgang.
Er is een uitgebreide keuze van glas, kleur en materiaal. Zo kan het makkelijk geïntegreerd worden in ieder soort toegang en bouwkundige situatie, rekening houdend met alle geldende voorschriften en normen.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit automatische deuraandrijvingen. Indien gewenst kan ons bedrijf ook de benodigde elektrotechnische voorzieningen, zoals een stopcontact, voor u aanbrengen. Ook kunnen wij de deur integreren met uw intercomsysteem, domoticasysteem of beveiligingsinstallatie.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn enorm groot. De automatische schuifdeuren beschikken namelijk over veelzijdige functies en aandrijfmogelijkheden. Zo maakt het brede assortiment een flexibele integratie van een automatische deur in ieder soort toegang mogelijk. De standaard doorgangsbreedte van de schuifdeuren variëren van 800 t/m 4000 mm. Indien er andere wensen zijn kan er ook een schuifdeur op maat gemaakt worden.

Wat zijn de bedieningsmogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om de deur te bedienen. U kunt kiezen voor sensoren die de deur automatisch openen zodra ze beweging detecteren. Hierdoor hoeft u de deur niet aan te raken. Het is ook mogelijk om de deur te bedienen d.m.v. een sleutel, een schakelaar of een persoonlijke handzender. De deuraandrijver kan ook geïntegreerd worden met een intercominstallatie, een toegangscontrolesysteem of een beveiligingsinstallatie. Het is uiteraard nog wel mogelijk om de deur op slot te doen.

Is een automatische deur veilig?

De aandrijver is standaard al zeer veilig te noemen. Indien de deur tijdens het sluiten wordt tegengehouden, of u komt tussen de deur, dan zal deze vanzelf weer open gaan.
Als er hogere veiligheidseisen worden gesteld, dan is het ook mogelijk om extra beveiligingselementen toe te passen. Deze onopvallende ingebouwde beveiligingselementen bieden de hoogst mogelijke veiligheid voor de gebruiker. Deze zorgen ervoor dat de schuifdeur zal stoppen of zal terugschuiven als er iemand nog in de doorgang van de deur staat.
Verder zijn de schuifdeuren brand- en rookwerend en kunnen ze dienen als een vluchtweg, waardoor er een optimale veiligheid ontstaat in een noodsituatie.
De inbraakgevoeligheid van de deur zal niet afnemen als er een elektrische schuifdeuraandrijving wordt geplaatst. De schuifdeur kan goed vergrendeld worden.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht