Intercomsysteem

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Intercomsysteem

Als u uw woning, appartementencomplex of kantoorpand goed wilt laten beveiligen, laat u een kwalitatief intercomsysteem installeren in de regio van Delft. Dit wilt u uiteraard wel op professionele wijze laten doen, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Daarom schakelt u het best Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam in. Het installeren van dit systeem is namelijk een van onze specialisaties. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunt u het installeren van een intercomsysteem bij u in Delft, Leiden, Rijswijk of elders met een gerust hart aan ons overlaten.

De voordelen van een intercomsysteem

Er zitten een heleboel voordelen aan het laten installeren van een intercomsysteem bij u thuis of op het werk in Delft, Leiden, Rijswijk of elders. Allereerst is het natuurlijk een uitstekende manier van beveiliging; u ziet van tevoren wie er voor de deur staat en laat alleen mensen binnen wanneer u zelf de deur voor hen opent. Daarnaast is dit systeem in combinatie met elektrische deuraandrijving uiterst effectief; u hoeft niet meer handmatig de deur te openen, maar doet dit eenvoudig op afstand!

Een geschikt systeem in uiteenlopende situaties

Wilt u een intercomsysteem laten plaatsen in uw kantoorpand in Delft, Leiden of Rijswijk? Dat is een goede beslissing. Door middel van intercomsystemen kunt u uw zakelijke partners namelijk eenvoudig toegang verlenen tot uw pand. Als u een intercomsysteem met audio laat installeren kunt u tevens op afstand communiceren met uw bezoekers. Staat er iemand voor de deur die niet bij u moet zijn? Dan laat u de deur gewoon dicht. Dit geldt natuurlijk ook voor particulieren. Een intercomsysteem biedt ook een uitstekende oplossing voor appartementencomplexen of woningen in Delft, Leiden, Rijswijk en elders waar mindervaliden of ouderen wonen.

Schakel onze experts in

U wilt toch ook veilig wonen en werken in uw pand? Laat daarom een expert van Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam bij u langskomen voor het installeren van een intercomsysteem in uw pand in Delft, Leiden, Rijswijk of elders in de regio. Bij ons heeft u de keuze uit diverse opties, bent u verzekerd van een goede installatie én profiteert u van uitstekende service. Neem bij interesse in een dergelijk systeem telefonisch contact met ons op via 071 580 33 24 of stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl. U kunt tevens ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook als u vragen heeft over onze andere elektrotechnische installaties, maakt u gebruik van deze contactmogelijkheden.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.