Een vacature voor een functie als elektromonteur

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Vacature elektromonteur

Bent u op zoek naar een vacature voor een functie als elektromonteur? Dan moet u het vacatureaanbod van Fontein Elektrotechniek in Leidschendam eens bekijken. Wij zijn geregeld op zoek naar gemotiveerde (zelfstandige) elektromonteurs voor het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in een klein en hecht team?

Vind een vacature voor een passende baan als elektromonteur

Als u aan de slag wilt gaan als elektromonteur in regio Leidschendam, dan bekijkt u in ons overzicht of u een geschikte vacature kunt vinden. Per vacature vindt u een uitgebreid overzicht van de functie-eisen. Denkt u hierbij aan de werkzaamheden, het salaris van een elektromonteur en onze arbeidsvoorwaarden. Als elektromonteur bent u verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van elektrotechnische installaties. Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft daarom jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Wilt u uzelf optimaal ontwikkelen en kennis opdoen bij een ervaren specialist voor een goed salaris als (eerste) monteur? Dan kunt u uitstekend terecht bij ons bedrijf.

Bekijk ons aanbod en solliciteer direct

Wilt u ook aan de slag gaan bij ons bedrijf en heeft u interesse in de vacature voor elektromonteur? Bekijk dan ons aanbod en vind de perfecte vacature voor een functie als eerste monteur. U solliciteert eenvoudig door uw cv en motivatiebrief naar ons op te sturen via info@fonteinelektrotechniek.nl. Heeft u vragen over onze vacatures of wilt u meer weten over wat een monteur verdient bij ons? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen of bellen naar 071 580 33 24.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht