Buiten intercomsysteem

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Buiten intercomsysteem

Een buiten intercomsysteem laat u installeren door Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam. Wij houden ons als sinds 1981 bezig met elektronische installaties en diverse onderhoudswerkzaamheden. Bij ons bedrijf in Leidschendam werken enkel professionals. Dit zorgt ervoor dat wij vakmanschap en service afleveren bij het installeren van uw intercomsysteem voor buiten.

Kies voor een buiten intercomsysteem met camera

Fontein Elektrotechniek verzorgt uw buiten intercomsysteem graag. Dit doen wij zowel voor zakelijke klanten die werken in een groot bedrijfspand, als voor particulieren die wonen in een appartementencomplex. Het nadeel van deze gebouwen is dat u niet kunt zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt. Met een buiten intercomsysteem met camera wordt dit probleem opgelost. Indien gewenst kunt u via het intercomsysteem communiceren met de bezoeker, en ook is het mogelijk voor zwart-wit of gekleurde beelden te zorgen, zodat u ziet wie er voor de deur staat. Door daarnaast een automatische deuropener te installeren, hoeft u niet eens naar de voordeur te lopen om deze open te doen.

Een innovatief intercomsysteem die is verbonden met uw telefoon

Naast een buiten intercomsysteem kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van een ander intercomsysteem, zoals een deurbel met camera die werkt via uw telefoon. Dit type intercomsysteem is geschikt voor elk soort woning. U hoeft niet eerst naar de deur te lopen om te zien wie er aanbelt en bij de meeste systemen krijgt u ook een melding wanneer er iemand voor uw deur staat als u niet thuis bent.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag dat Fontein Elektrotechniek een buiten intercomsysteem voor u installeert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor een intercominstallatie in regio Rotterdam. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met naar 071 – 580 33 24 of te e-mailen naar info@fonteinelektrotechniek.nl. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de service die wij bieden en over de elektrische deuraandrijvingen die ook tot onze expertise behoren.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht