Intercominstallatie in de regio Rotterdam

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Intercominstallatie Rotterdam

Wilt u graag een intercominstallatie laten installeren in Rotterdam, Delft, Rijswijk of omgeving? Dan staan wij van Fontein Elektrotechniek, gevestigd in Leidschendam, voor u klaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij werkzaam in de elektrotechnische sector, waardoor we al veel intercominstallaties hebben geïnstalleerd, onderhouden en gerepareerd. U kunt dan ook rekenen op een uitstekende service als u een intercomsysteem bij uw appartement in regio Rotterdam laat installeren door onze specialisten.

Een intercominstallatie in Rotterdam of omstreken bevordert comfort en veiligheid

Vrijwel alle appartementencomplexen, en ook veel kantoren en bedrijfspanden, zijn in Rotterdam, Delft, Rijswijk en omstreken voorzien van een intercominstallatie. Dit bevordert immers het gemak en de veiligheid van bewoners of werknemers. Door het intercomsysteem dat u door ons kunt laten installeren in de regio van Rotterdam, zien en/of horen de bewoners of werknemers immers meteen wie er voor de deur staat, waarna ze zelf bepalen of ze de deur wel of niet openen. Ook hoeven ze hiervoor niet helemaal naar de deur toe te lopen. Een druk op de knop is genoeg. Een intercom werkt daarom wel zo gemakkelijk en efficiënt in een appartementencomplex in regio Rotterdam.

Keuze uit diverse installaties van de intercom voor uw appartementencomplex in regio Rotterdam

Als u in of nabij Rotterdam, Delft of Rijswijk een intercominstallatie of intercomsysteem laat installeren, kiest u uit diverse soorten. Zo hebben we een audio-intercomsysteem, maar ook met zwart-wit of kleurmonitoren. Er zijn toestellen met en zonder hoorn en ook voor mindervaliden hebben we een ideale oplossing. Uiteraard hebben we binnentoestellen, ideaal voor woningen en kantoren, maar ook buitenintercoms die u vaak ziet bij entrees van bedrijventerreinen. Ook zijn er verschillende entreepanelen. Deze werken altijd goed en eenvoudig en bevatten de namen van bewoners of bedrijven. U kiest echter het uiterlijk van het entreepaneel van het intercomsysteem in Rotterdam en omstreken. Gaat u voor een stijlvol of een meer robuust uiterlijk voor de intercom van uw bedrijfspand of appartementencomplex in regio Rotterdam?

Schakel ons in voor de installatie, onderhoud of reparatie van het intercomsysteem van uw appartement in regio Rotterdam

Wilt u graag een intercominstallatie of intercomsysteem laten installeren in uw appartementen, woning, kantoor of bedrijf in de regio Rotterdam, Delft, Rijswijk of Leidschendam? Of heeft uw installatie onderhoud of een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op via 071 580 33 24 of stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl. We helpen u graag met de intercom voor uw bedrijf of appartementencomplex in regio Rotterdam.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht