Een intercomsysteem laten plaatsen in Den Haag of omgeving

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Intercomsysteem Den Haag

Wilt u een intercomsysteem laten plaatsen in uw appartement of bedrijfspand in Den Haag, Leidschendam of omgeving? Laat dit dan over aan de specialisten van Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam. Tegenwoordig maakt vrijwel elk appartementencomplex gebruik van een intercom. Ook diverse kantoren en bedrijfspanden zijn hiervan voorzien. Met behulp van een dergelijk intercomsysteem van Fontein Elektrotechniek verleent u gecontroleerd toegang tot uw appartement of bedrijfspand in Den Haag, Leidschendam of omstreken.

Meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van uw intercomsysteem in Den Haag

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden al meer dan 30 jaar diverse intercominstallaties in panden in Den Haag, Leidschendam en verdere omgeving. Maar ook in appartementencomplexen en andere panden in Zoetermeer en omstreken plaatsen wij regelmatig een intercom. Daarom bent u bij ons ook verzekerd van goede kwaliteit en een uitstekende service. Wij hebben diverse intercomtoestellen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel schakelen als u besluit een intercomsysteem te laten plaatsen in uw appartement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Een intercomsysteem in Den Haag of Leidschendam: laat het plaatsen door uw specialist

Een intercomsysteem in uw appartement of bedrijfspand in Den Haag, Leidschendam of omstreken wilt u natuurlijk laten plaatsen en onderhouden door een gespecialiseerde elektricien met kennis van intercominstallaties. Daarom schakelt u de hulp in van Fontein Elektrotechniek. Wij hebben sinds 1981 ervaring in de elektrotechniek, waaronder in het plaatsen van een intercom in de omgeving van Den Haag en Zoetermeer. Wanneer u een nieuw intercomsysteem wilt laten plaatsen in uw appartement of bedrijfspand in de regio Den Haag bieden wij diverse uitvoeringen aan, zodat u keuze genoeg heeft.

Ervaar onze andere diensten

Naast het realiseren van een intercom in uw appartementencomplex kunt u ons nog voor diverse andere werkzaamheden inschakelen in de regio Den Haag en Zoetermeer. Denk hierbij aan het realiseren van:

U schakelt ons dus in voor al uw elektrotechnische installaties, waaronder bijvoorbeeld ook het vervangen van uw groepenkast valt.

Profiteer van de vele mogelijkheden

Wilt u een intercominstallatie laten realiseren in uw appartementencomplex of bedrijfspand in Den Haag, Zoetermeer of omgeving? Of beschikt u al over een dergelijk intercomsysteem in uw pand in Den Haag, Zoetermeer of elders en wilt u deze laten vervangen of onderhouden? In beide gevallen vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden die we bij Fontein Elektrotechniek in Leidschendam aanbieden. Neem contact met ons op door te bellen naar 071 580 33 24, een e-mail te sturen naar info@fonteinelektrotechniek.nl of het online contactformulier in te vullen. U maakt tevens gebruik van deze contactmogelijkheden voor het inplannen van een afspraak voor het laten plaatsen van een intercominstallatie bij u in bijvoorbeeld Den Haag.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.