Een camerasysteem installeren in Den Haag of omgeving

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Camerasysteem Den Haag

Wilt u graag een camerasysteem laten installeren bij uw appartementencomplex, woning of bedrijfspand in Den Haag? Dan zit u bij Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam helemaal goed. Al ruim 30 jaar installeren en onderhouden wij diverse soorten elektrotechnische systemen, waaronder intercoms en beveiligingsinstallaties. Bij ons bent u daarom altijd verzekerd van uitstekende service en dienstverlening!

Een camerasysteem bevordert de veiligheid op uw terrein in regio Den Haag

Een camerasysteem is een combinatie van een of meerdere bewakingscamera’s met een recorder als basis. De camera’s sturen de beelden naar de recorder, waar ze worden opgenomen. Met de recorder beheert u uw systeem en kijkt u mee met uw camera’s. Met een camerasysteem, of camera-installatie in regio Den Haag, houdt u dan ook eenvoudig toezicht op uw woning, kantoor of bedrijfspand. U ziet wie er wanneer arriveert en wat die persoon uitvoert. Als er sprake is van inbraak of vandalisme, heeft u sterk bewijs waarmee de politie vaak verder komt. Bovendien schrikt een camera ongewenste bezoekers af, waardoor de kans op criminaliteit op uw terrein vermindert. Wilt u ook een camerasysteem op locatie in regio Den Haag laten installeren? Ontdek dan de mogelijkheden van ons bedrijf!

Neem bij interesse contact met ons op

Overweegt u om een camerasysteem, alarminstallatie of intercomsysteem in regio Den Haag te laten installeren? Neem dan contact op met onze experts uit Leidschendam. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 071 580 33 24 of een e-mail te sturen naar info@fonteinelektrotechniek.nl. Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.