Data-, telefonie en alarminstallaties

Home » Data-, Telefonie- en Alarminstallaties

Om uw elektrotechnische installatie helemaal af te maken moet er ook gedacht worden aan een data, telefonie en alarminstallatie. We kunnen een enkele aansluiting aanbrengen, maar ook gehele panden voorzien van volledige installaties. Met onze vakkundige monteurs en onze ruime ervaring hoeft u zich hier verder ook geen zorgen over te maken.

Data-installatie

Een data-installatie wordt ook wel netwerk genoemd. Hierbij moet u niet alleen denken aan een “netwerk” van printers, computers en routers, maar ook aan uw toegangscontrole, intercominstallatie en alarminstallatie. Doordat steeds meer apparaten aangesloten dienen te worden op het netwerk en u hier erg afhankelijk van bent, worden er hoge eisen gesteld aan deze installaties. Wij kunnen deze installaties aanbrengen, uitbreiden en onderhouden. Hierbij voldoen we aan de hoge eisen en houden rekening met de geldende normen.

Telefonie-installatie

Voor de communicatie van bedrijven, maar ook voor de communicatie in woningen, is een telefonie-installatie van belang. U geeft aan waar de telefoons geplaatst gaan worden, dan brengen wij de telefoonaansluitpunten daar aan. Al is het een enkel aansluitpunt, of al zijn het er meerdere, voor onze monteurs is dit geen enkel probleem.

Alarminstallatie

Om uw woning of pand te beveiligen is een alarminstallatie, oftewel inbraak detectiesysteem, een aanbeveling. Zo zal bij iedere inbraak, of poging daartoe, de meldkamer op de hoogte gebracht worden. Daarbij kunt u ervoor kiezen wie er gewaarschuwd wordt en en/of de politie direct moet optreden. Verder zijn er nog vele programmeer mogelijkheden voor de meest veeleisende gebruikers.
Voor alle overige informatie adviseren we u contact op te nemen met ons.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht