Een automatische deuropener installeren in regio Den Haag

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Automatische deuropener Den Haag

Een automatische deuropener met afstandsbediening en deurdranger laat u eenvoudig, en mogelijk vergoed door de WMO, plaatsen door Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam, nabij Den Haag. Een automatische deuropener, al dan niet met afstandsbediening, en deurdranger is onmisbaar in een appartementencomplex en bij diverse kantoorgebouwen; daarom komt ons bedrijf uit de buurt van Den Haag hier graag voor langs. Vaak worden deze automatische deursystemen uitgerust met een camera, waardoor u ziet wie er voor de deur van uw huis staat. Op deze manier hoeft u niet naar de voordeur te lopen en verhoogt u tegelijkertijd de veiligheid van uw woning of bedrijfspand.

Kies voor een automatische deuropener met sensoren of een afstandsbediening voor uw pand in Den Haag

Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam, nabij Den Haag, heeft jaren ervaring met de installatie van automatische deursystemen, zoals een deurdranger, een deuropener met afstandsbediening of een automatische deuropener met WMO-subsidie. U heeft bij ons de keuze uit verschillende systemen waarvan we de bedieningselementen precies zo instellen als u wenst. U heeft de keuze uit een automatische deuropener met sensoren, sleutels, schakelaars of persoonlijke handzenders. Zo bepaalt u zelf wie er wanneer naar binnen kan. Daarnaast is er de mogelijkheid om een buiten-intercomsysteem aan te sluiten op de automatische deursystemen die we bij u in bijvoorbeeld Den Haag plaatsen. Dit is een onmisbare installatie voor bijvoorbeeld appartementen.

WMO-subsidie op uw automatische deuropener of deurdranger

Het is bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf ook mogelijk om een automatische deuropener met WMO-subsidie te laten installeren. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning is speciaal opgezet voor mensen met een beperking. Gemeentes hebben hiervoor speciale potjes en moeten ervoor zorgen dat deze mensen zelfstandig kunnen wonen. In veel gevallen is een automatische deuropener met afstandsbediening hiervoor een vereiste en kunt u dan ook bij de gemeente Den Haag WMO-subsidie aanvragen voor onze deursystemen.

Vraag een offerte aan voor onze deursystemen

Wilt u automatische deursystemen zoals een elektrische deuropener met afstandsbediening of een deurdranger kopen voor uw woning of bedrijfspand in regio Den Haag? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over WMO-subsidie op een automatische deuropener of heeft u een andere vraag? Dan belt u naar 071 580 33 24, stuurt u een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl of vult u het contactformulier in. Ons bedrijf in de buurt van Den Haag beantwoordt al uw vragen en informeert u graag over de mogelijkheden en onze verschillende automatische deursystemen, zoals een automatische deurdranger of een automatische deuropener, met of zonder WMO-subsidie. Zo komen we tot een oplossing op maat die aan al uw wensen voldoet.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht