Elektrische deuropener laten installeren in de regio Den Haag

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Elektrische deuropener Den Haag

Een elektrische deuropener, al dan niet met intercom of afstandsbediening, wordt steeds vaker toegepast in woningen en bedrijfspanden in Den Haag en omsteken. Wilt u uw pand in regio Den Haag ook voorzien van een elektrische deuropener, mogelijk gesubsidieerd door de WMO? De bedieningspanelen van dergelijke deursystemen zorgen ervoor dat de deur vanzelf opent, zonder dat u de deur hoeft aan te raken. Het openen van zware binnen- en buitendeuren wordt op deze manier wel heel eenvoudig. U stelt zelf in na hoeveel tijd de deur weer sluit. Fontein Elektrotechniek is in de regio’s Leidschendam en Den Haag al meer dan dertig jaar dé specialist in het installeren van een elektrische deuropener, eventueel met afstandsbediening en/of intercom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Verschillende bedieningsmogelijkheden voor uw elektrische deuropener in Den Haag

De bedieningselementen van de elektrische deursystemen zijn op verschillende manieren in te stellen. Zo kunt u kiezen voor sensoren, waardoor de deur wordt geopend bij het detecteren van beweging. Wilt u liever de deur bedienen door middel van een sleutel, schakelaar of persoonlijke handzender? Ook dat is mogelijk bij Fontein Elektrotechniek. U kunt zelfs uw elektrische deuropener in Den Haag combineren met een intercom met camera of een toegangscontrolesysteem met afstandsbediening.

Pas een elektrische deurdranger toe op elke deur

Een automatische deuropener is bijna op alle type deuren toe te passen. Of u nu een lichte, zware, grote of kleine deur heeft, Fontein Elektrotechniek weet er wel raad mee. De motor van een elektrische deuropener kan op verschillende manieren gemonteerd worden en eventueel aangevuld worden met een intercom of afstandsbediening, zodat uw pand in Den Haag van alle gemakken voorzien is. De montage gebeurt altijd op vakkundige wijze. Zo weet u zeker dat u een veilige elektrische deurdranger laat installeren in uw appartementencomplex, bedrijfspand of verzorgingstehuis, mogelijk met subsidie vanuit de WMO.

Mogelijkheid tot subsidie voor elektrische deursystemen

In sommige gevallen is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor een elektrische deuropener of deurdranger, die voldoet aan de eisen van de WMO. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is opgezet voor mensen met een beperking, die gebruikmaken van een elektrische deuropener. Gemeentes dienen rekening te houden met deze wet, zodat ook deze mensen zelfstandig kunnen wonen. Dit zorgt ervoor dat er in sommige gemeentes, zoals Den Haag, WMO-subsidies worden verleend voor een elektrische deuropener of deurdranger. Bekijk de website van uw gemeente buiten Den Haag of er een mogelijkheid is om de WMO-subsidie aan te vragen voor het laten plaatsen van een elektrische deuropener, met of zonder intercom en/of afstandsbediening.

Vraag gerust naar meer informatie over een elektrische deurdranger

Heeft u specifieke vragen die u aan ons wilt stellen over een elektrische deuropener of over de subsidie van de WMO? Of wenst u meer informatie te ontvangen over het inschakelen van een elektromonteur van ons bedrijf uit Leidschendam? Fontein Elektrotechniek helpt u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 071 580 33 24, te e-mailen naar info@fonteinelektrotechniek.nl of vul het contactformulier op onze website in. Kiest u voor dit laatste? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht