Deurbel met camera

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Deurbel met camera

Er wordt door zowel bedrijven als particulieren steeds vaker voor een deurbel met camera gekozen. Door een deurintercom met video te installeren, weet u namelijk altijd wie er bij u aan de deur staat en laat u geen ongewenste personen binnen. Wilt u ook een deurbel met camera laten installeren in uw woning of in uw bedrijfspand? Dan zijn wij u bij Fontein Elektrotechniek graag van dienst.

Creëer meer veiligheid met een deurbel met camera

Een deurbel met camera zorgt voor een stukje extra veiligheid in uw woning of pand. Bij een eengezinswoning ziet u snel wie aan de deur staat, maar bij een appartementencomplex of een groot kantoorpand is dit niet altijd het geval. Daarom is het verstandig om een deurbel met camera te laten installeren door een professioneel bedrijf als Fontein Elektrotechniek. Naast dat het voor meer veiligheid zorgt, is het ook handig omdat u de persoon die aan de deur staat direct binnen kunt laten.

Bekijk op uw smartphone wie er op de deurbel drukt

Met een deurbel van Fontein Elektrotechniek is het mogelijk om op uw smartphone te bekijken wie er aanbelt. Door middel van een scherpe camera en microfoon weet u altijd wie er aan de deur staat, ook wanneer u niet thuis bent. Het enige dat vereist is, is een goedwerkende internetverbinding. Om extra veiligheid te creëren in uw appartementencomplex, kantoorpand, school of woning is een deurbel waarbij u met uw smartphone kunt reageren een slimme oplossing. Als er iemand op uw deurbel drukt, ontvangt u een waarschuwing. Via een applicatie ziet u direct wie er heeft aangebeld. Naast dat u inbrekers buiten de deur houdt, zitten er ook nog een aantal andere voordelen aan. Zo maakt u eenvoudig afspraken met buren of vrienden die voor een gesloten deur staan. Ook pakketbezorgers staat u snel en gemakkelijk te woord indien u niet thuis bent.

Wij realiseren de deurcommunicatie die u wenst

Bij Fontein Elektrotechniek zijn we al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van deurintercom installaties met en zonder videocamera. Wij realiseren graag de deurcommunicatie die in uw situatie de beste oplossing biedt. Onze medewerkers installeren uw deurintercom op de juiste manier, zodat veiligheid te allen tijde goed gewaarborgd blijft. Bovendien voorzien we u graag van persoonlijk en deskundig advies. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie vanwege ons UNETO-VNI-lidmaatschap.

Profiteer van de 24-uurs storingsdienst

Met de 24-uurs storingsdienst staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar in Den Haag en omgeving om storingen aan uw (video) deurintercom te verhelpen. Door een grote voorraad aan materialen lossen we uw storing snel en vakkundig op. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw installaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een vraag over bijvoorbeeld het installeren van een deurintercom met video? Wij staan u graag te woord als u belt naar 071 580 33 24.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.