Intercom systeem VvE vervangen

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Intercom systeem VvE vervangen

Bent u verantwoordelijk voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) en op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het vervangen van het intercomsysteem? Bij Fontein Elektrotechniek bieden we op maat gemaakte intercomoplossingen. Onze systemen verhogen de veiligheid en het comfort van uw appartementencomplex. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoe werkt een VvE intercomsysteem voor appartementen?

Een intercomsysteem voor een VvE bestaat uit een buitenpaneel bij de ingang van het gebouw en binnen toestellen in de appartementen. Het buitenpaneel maakt het mogelijk voor bezoekers om aan te bellen en te communiceren met de bewoners. Bewoners kunnen via het binnen toestel praten met de bezoeker en, indien gewenst, de deur op afstand openen. Moderne systemen bieden vaak videofuncties, zodat bewoners kunnen zien wie er voor de deur staat, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt.

Video intercom voor VvE’s

Een video-intercomsysteem biedt extra veiligheid en gemak voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE). Met een video-intercom kunt u niet alleen horen, maar ook zien wie er voor de deur staat. Dit verhoogt de beveiliging van uw appartementencomplex aanzienlijk en geeft bewoners een gerust gevoel. Fontein Elektrotechniek biedt moderne intercomsystemen met heldere beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke bediening.

Hoelang gaat een intercomsysteem mee

De levensduur van een intercomsysteem is afhankelijk van het gebruik en het onderhoud, maar gemiddeld gaat een goed onderhouden systeem 10 tot 15 jaar mee. Fontein Elektrotechniek biedt onderhoudscontracten aan die helpen de levensduur van uw intercomsysteem te verlengen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw systeem altijd optimaal functioneert waardoor onverwachte storingen en reparatiekosten worden verminderd.

Intercomsystemen voor grote en kleine VvE’s

Bij Fontein Elektrotechniek bieden we intercomsystemen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Of uw appartementencomplex nu bestaat uit enkele appartementen of uit tientallen woningen, wij hebben de juiste oplossing die aansluit bij uw wensen. Onze intercomsystemen zijn schaalbaar en flexibel zodat ze optimaal functioneren ongeacht de omvang van uw VvE. Wij zorgen ervoor dat elk systeem eenvoudig te bedienen is en bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van alle bewoners.

Hoogwaardige entreepanelen

Een essentieel onderdeel van een intercomsysteem is het entreepaneel. Dit paneel moet niet alleen goed functioneren, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Bij Fontein Elektrotechniek bieden we een brede selectie van entreepanelen die voldoen aan diverse functionele eisen. Of u nu een paneel zoekt dat er strak en modern uitziet of een robuust model dat tegen een stootje kan, wij hebben de juiste oplossing voor uw VvE.

Betrouwbare onderhoudsservice

Een betrouwbaar intercomsysteem vereist regelmatig onderhoud. Bij Fontein Elektrotechniek bieden we een uitgebreide onderhoudsservice aan voor verschillende appartementencomplexen. Onze technici houden een ruime voorraad van de meest gangbare onderdelen aan, zodat we snel kunnen reageren op storingen en problemen efficiënt kunnen oplossen. Onze onderhoudsservice zorgt ervoor dat uw intercomsysteem altijd in topconditie blijft, wat bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van de bewoners.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze intercomsystemen? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.