Deuropener met intercom

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Deuropener met intercom

Deuropener met intercom

Bent u op zoek naar een professionele installatie van een deuropener met intercom? Fontein Elektrotechniek biedt hoogwaardige oplossingen die de veiligheid en het gemak in uw pand aanzienlijk verbeteren. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor alle elektrotechnische installaties.

Intercominstallaties

Bij Fontein Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige intercominstallaties. Onze systemen bieden een veilige en efficiënte manier om te communiceren met bezoekers en om toegangscontrole te beheren. Vrijwel alle appartementencomplexen zijn tegenwoordig voorzien van een intercominstallatie.

Elektrische deuropener

Een elektrische deuropener, al dan niet met intercom of afstandsbediening, wordt steeds vaker toegepast in woningen en bedrijfspanden in Den Haag en omstreken. Wilt u uw pand in regio Den Haag ook voorzien van een elektrische deuropener, mogelijk gesubsidieerd door de WMO? De bedieningspanelen van dergelijke deursystemen zorgen ervoor dat de deur vanzelf opent, zonder dat u de deur hoeft aan te raken. Het openen van zware binnen- en buitendeuren wordt op deze manier wel heel eenvoudig. U stelt zelf in na hoeveel tijd de deur weer sluit.

Fontein Elektrotechniek is al meer dan dertig jaar dé specialist in het installeren van een elektrische deuropener, eventueel met afstandsbediening en/of intercom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bedieningsgemak met een intercomtoestel

In veel woningen en appartementen hangt een intercomtoestel. Wanneer er aangebeld wordt, kunt u met de intercom communiceren met de persoon die voor de deur staat. Wij kunnen ervoor zorgen dat u met een druk op de knop de deur automatisch kunt openen, zodat bezoekers zonder moeite naar binnen kunnen.

Andere bedieningsmogelijkheden

De bedieningselementen van de elektrische deursystemen zijn op verschillende manieren in te stellen. Zo kunt u kiezen voor sensoren, waardoor de deur wordt geopend bij het detecteren van beweging. Wilt u liever de deur bedienen door middel van een sleutel, schakelaar of persoonlijke handzender? Ook dat is mogelijk bij Fontein Elektrotechniek. U kunt zelfs uw elektrische deuropener combineren met een intercom met camera of een toegangscontrolesysteem met afstandsbediening.

Geschikt voor alle typen deuren

Een automatische deuropener kan op bijna alle typen deuren worden toegepast. Of u nu een lichte, zware, grote of kleine deur heeft. De motor van een elektrische deuropener kan op verschillende manieren gemonteerd worden en eventueel aangevuld worden met een intercom of afstandsbediening zodat uw pand van alle gemakken voorzien is. De montage gebeurt altijd op vakkundige wijze. Zo weet u zeker dat u een veilige elektrische deurdranger laat installeren in uw appartementencomplex, bedrijfspand of verzorgingstehuis, mogelijk met subsidie vanuit de WMO.

Mogelijkheid tot subsidie

In sommige gevallen is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor een elektrische deuropener of deurdranger, die voldoet aan de eisen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is opgezet voor mensen met een beperking, die gebruikmaken van een elektrische deuropener.

Gemeentes dienen rekening te houden met deze wet, zodat ook deze mensen zelfstandig kunnen wonen. Dit zorgt ervoor dat er in sommige gemeentes, zoals Den Haag, WMO-subsidies worden verleend voor een elektrische deuropener of deurdranger. Bekijk de website van uw gemeente buiten Den Haag of er een mogelijkheid is om de WMO-subsidie aan te vragen voor het laten plaatsen van een elektrische deuropener, met of zonder intercom en/of afstandsbediening.

Betrouwbare onderhoudsservice

Bij Fontein Elektrotechniek snappen we het belang van een goed functionerend intercomsysteem. Daarom bieden wij een uitgebreide onderhoudsservice aan. Met een ruime voorraad van de meest gangbare intercomtoestellen kunnen we snel reageren op storingen en problemen efficiënt oplossen.

Vraag een offerte aan voor onze deursystemen

Wilt u automatische deursystemen zoals een elektrische deuropener met afstandsbediening of een deurdranger kopen voor uw woning of bedrijfspand in regio Den Haag? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over WMO-subsidie op een automatische deuropener of heeft u een andere vraag? Dan belt u naar 071 580 33 24, stuurt u een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl of vult u het contactformulier in. Ons bedrijf in de buurt van Den Haag beantwoordt al uw vragen en informeert u graag over de mogelijkheden en onze verschillende automatische deursystemen, zoals een automatische deurdranger of een automatische deuropener, met of zonder WMO-subsidie. Zo komen we tot een oplossing op maat die aan al uw wensen voldoet.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.