Garagedeuren

Home » Garagedeuren

Het openen van uw garagedeur is een stuk comfortabeler wanneer u gebruik maakt van een elektrisch aangedreven garagedeur. Open uw garagedeur zonder uit (of af) te stappen met een afstandsbediening of bedien de deur met een sleutel of een codebedientableau. Zo hoeft u in weer en wind of midden in de nacht niet uit de auto te stappen om uw auto naar binnen te rijden en heeft u ook minder tijd nodig, zodat de weg voor andere weggebruikers vrij blijft.
In principe kan de geautomatiseerde garagedeur d.m.v. elk bedieningselement aangestuurd worden. Zo hoeft de zware garagedeur niet meer met de hand geopend te worden. Het automatiseren van een bestaande garagedeur is vaak vrij eenvoudig. Omdat er voor bijna alle garagedeuren wel een aandrijving is.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit automatische garagedeuraandrijvingen. Indien gewenst kan ons bedrijf ook de benodigde elektrotechnische voorzieningen, zoals een stopcontact, voor u aanbrengen.

Wanneer is het toe te passen?

Het automatiseren van een bestaande garagedeur is in veel situaties mogelijk, omdat er meerdere soorten aandrijvingen voor garagedeuren bestaan. Blijkt het dat uw garagedeur toch niet geautomatiseerd kan worden, dan is er altijd nog een mogelijkheid om uw gehele garagedeur te laten vervangen.

Wat zijn de bedieningsmogelijkheden?

Er zijn diverse mogelijkheden om de deur te bedienen. De meest voorkomende is de handzender. Deze kunt u in de auto leggen of aan uw sleutelbos doen. Door middel van één druk op de knop, opent de garagedeur automatisch. Het is ook mogelijk om de deur te bedienen d.m.v. een sleutel, een schakelaar of een sensor. Het is uiteraard mogelijk om de garagedeur op slot te doen.

Is een automatische deur veilig?

De elektrisch aangedreven garagedeuraandrijvingen zijn ook zeer veilig te noemen. De garagedeur wordt namelijk automatisch inbraak werend vergrendeld. Indien de stroom uitvalt blijft uw garagedeur op diezelfde manier vergrendeld.
Verder kunnen er voor bescherming en veiligheid sensoren worden aangebracht zodat de garagedeur niet zal sluiten indien er iets of iemand onder of tussen staat.

Maakt het veel geluid?

De motoren van de elektrische garagedeuren maken, afhankelijk van het type, in de meeste gevallen niet veel geluid. Daarentegen kan de garagedeur zelf wel meer geluid maken, of door wrijving of door de aandrijfketting.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze elektrotechnische diensten? Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen (snel en eenvoudig)

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Maak foto’s van de huidige situatie

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.